Şirul ilegalităţilor continuă! Cinci brăileni au fost depistaţi comercializând ilegal mii de pocnitori şi sute de artificii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pocnitori comercializate ilegal
Pocnitori comercializate ilegal

Ieri, poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban şi jandarmi au acţionat pentru depistarea persoanelor care efectuează operaţiuni, fără drept, cu articole pirotehnice. Cu această ocazie au fost depistate cinci persoane care deţineau ilegal ponitori din categoria I şi II şi artificii.

În jurul orelor 9.00, un bărbat de 59 de ani a fost depistat, în Piaţa Halelor, în timp ce deţinea 6 baterii rachete zburătoare, categoria II, 192 bucăţi artificii, din categoria „obiecte zburătoare luminoase" şi 2.200 bucăţi pocnitori, categoria II.


În jurul orelor 10.30, a fost depistat, pe Calea Călăraşilor, un brăilean de 37 de ani asupra căruia au fost găsite 19.200 pocnitori, din categoria I, 300 artificii, din categoria „obiecte zburătoare luminoase", şi 4.500 pocnitori, categoria II.


În jurul orelor 13.30, pe strada 1 Decembrie 1918, a fost depistat un bărbat de 31 de ani, din comuna Şuţeşti, care deţinea un număr 100 pocnitori, din categoria II, iar, pe strada Teodor Aman, a fost identificat un brăilean de 42 de ani care avea asupra sa 180 bucăţi pocnitori, categoria I.


În jurul orelor 13.45, în Piaţa Halelor, Ifgenia Marin de 23 de ani, din Brăila, a fost depistată având asupra ei 4 bucăţi artificii, din categoria „obiecte zburătoare luminoase". Aceasta din urmă a fost descoperită pentru a patra oară într-un interval de doar câteva zile, ca deţinând în mod ilegal, obiecte pirotehnice.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite