Sindicatul finanţiştilor brăileni nu susţine protestul de la Minister, iar liderii merg abia luni la Bucureşti, la chemarea lui Marica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii de la Finanţe au ieşit în stradă să-şi ceară drepturile
Angajaţii de la Finanţe au ieşit în stradă să-şi ceară drepturile

Preşedintele Sindicatului angajaţilor din Finanţele din Brăila spune că liderul Marica i-a chemat la Bucureşti pentru a stabili data unei greve generale, însă luni, iar nu, în această seară, pentru a-i susţine pe protestatarii de la Ministerul Finanţelor.

"Sindicatul nu susţine protestul de la Ministerul Finanţelor. De aceea nu merge nimeni acolo. Luni suntem chemaţi, ne-a sunat domnul Marica, probabil că vom stabili data unei greve generale. Ce se întâmplă la Bucureşti nu este organizat de sindicat. Nu ne amestecăm în protestul spontan de la Bucureşti. Am fost chemaţi luni, luni vom merge", ne-a declarat Gheorghe Crăciun, liderul celor aproximativ 400 de sindicalişti din Direcţia Generală a Finanţelor Publice Brăila. 

De menţionat că, astăzi, şi lucrătorii de la DGFP Brăila au încetat lucrul pentru aproape o oră, în momentul în care s-a anunţat protestul angajaţilor ANAF şi MF.

Tăiem ţeava de bani spre Ministerul Finanţelor

"Bineînţeles că suntem alături de ei, fiindcă nu-i normal să fim plătiţi cu 300-600 de lei pe lună, dar noi, dacă vom protesta, o vom face în mod organizat", a mai spus Crăciun.

Cât despre protestul spontan la care au recurs, astăzi, pentru scurt timp şi angajaţii DGFP Brăila, Crăciun a adăugat: "Am tăiat şi noi ţeava de bani spre Ministerul Finanţelor", explicând că orice pauză luată de lucrători înseamnă mai puţini bani aduşi la MF. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite