Şi apropierea strică: I-a sărit anvelopa direct în parbrizul altui şofer, după care a ricoşat. Un bărbat a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţist în acţiune
Poliţist în acţiune

Un bărbat de 41 de ani, comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea autoutilitara, pe DE 584, în afara localităţii Valea Cânepii, pe fondul unor defecţiuni tehnice survenite la autovehicul, a pierdut o anvelopă de pe puntea stânga spate, care s-a desprins din sistemul de fixare.

Anvelopa a fost proiectată în autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Brăila, iar, apoi, în parbrizul autocamionului condus de un şofer de 37 de ani, din satul Cuza-Vodă.
În urma spargerii parbrizului, acesta din urmă a suferit vătămări corporale pentru care a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi tehnicianul criminalist au efectuat cercetarea locului accidentului şi au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite