Şi-a provocat avortul, după care a îngropat fătul în curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a ajuns la spital
Femeia a ajuns la spital

Ieri, 22 octombrie, un asistent medical, a sesizat la Poliţia oraşului Făurei despre faptul că o femeie de 35 de ani, din comuna Vişani, a solicitat sprijinul ambulanţei, constatându-se că a suferit un avort.

În baza sesizării, echipa de cercetare a stablit că femeia a îngropat fătul, de circa 16-20 săptămâni, în grădina imobilului, într-o pânză de culoare închisă.


Aceasta a declarat că, în acea zi, în jurul orelor 6.00, nu s-a simţit bine, a coborât din pat şi s-a deplasat într-o cameră alăturată, iar în momentul în care a trecut pragul camerei, s-a produs avortul, după care l-a înfăşurat într-o pânză şi l-a îngropat în grădină.


"Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean Brăila pentru îngrijiri medicale, iar fătul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Brăila. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de provocare ilegală a avortului, continuându-se cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite