Brăila: Shakespeare nu trebuie să lipsească din biblioteca ta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iniţitiva cotidianului „Adevărul” de a edita „Integrala Shakespeare”, în ediţie bilingvă de lux este primită cu mare entuzism de brăileni.

Colecţia cuprinde 15 volume de lux realizate în condiţii grafice excepţionale şi legate în piele ecologică. Preţul unui volum este de 60 de lei, iar întreaga colecţie poate fi cumpărată cu 900 de lei.

Volumele pot fi achiziţionate din „Librăriile Adevărul” dar şi comandate online de pe site-ul www.adevarul.ro/carte.

Profesor de limba română, apoi director al Casei Corpului Didactic, după care inspector şcolar general, Viorel Mortu consideră că iniţiativa cotidianului “Adevărul” este excepţională şi va avea ca efect sporirea numărului de cititori ai marelui Will.

„Deşi avem în limba română două ediţii integrale Shakespeare, totuşi opera shakespeariană nu a cucerit un număr foarte mare de cititori", a punctat profesorul.

"Având în vedere că prin substanţa operei sale, Shakespeare este „contemporanul nostru”, cum spunea Jan Kott, iniţiativa este lăudabilă din toate punctele de vedere”, punctează profesorul Viorel Mortu.

Marele Will este cadoul perfect

Dacă eşti în impas atunci când mergi la o onomastică ori în vizită la rude ai la îndemână soluţia perfectă cu care nu ai cum să dai greş: „Integrala Shakespeare”, editată de „Adevărul”.

Aşadar, fie că cumperi doar un volum ori întreaga colecţie fii convins că „atenţia” ta va avea mare succes şi nu va trece neobservată.

Este poate unul dintre cele mai potrivite şi gustate cadouri pe care îl poţi face cuiva drag şi nu numai.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite