Sfatul săptămânii: Protejaţi-vă maşinile de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii avertizează şoferii să acorde importanţă locului în care îşi parchează maşinile, deoarece există circumstanţe care pot favoriza săvârşirea anumitor tipuri de infracţiuni, printre care furturile din autoturisme sau furturile de componente exterioare ale acestora.

"Proprietarilor de maşini li s-a recomandat montarea unui sistem de alarmă şi, eventual, marcarea, într-un mod care să nu le afecteze aspectul sau funcţionalitatea, a componentelor exterioare ale autoturismului, prin inscripţionarea oglinzilor laterale, a barelor de protecţie şi a jantelor cu numărul de înmatriculare al autoturismului", ne-a declarat inspector Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţie al Judeţean (IPJ) Brăila.

Personalizarea este o metodă extrem de eficientă pentru descurajarea infractorilor, întrucât acestea nu mai pot fi valorificate, putând conduce cu uşurinţă la identificarea aparţinătorului real.

Această recomandare a fost adresată, în special, deţinătorilor de autoturisme de lux, ale căror componente exterioare sunt mai valoroase şi, în acelaşi timp, mai tentante pentru hoţi.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite