Sesiune de finanţare pentru structuri sportive din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orice echipă poate obţine finanţare
Orice echipă poate obţine finanţare

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila organizează în această perioadă o sesiune de finanţare adresată structurilor sportive din judeţ.

Data limită de depunere a proiectelor de către structurile sportive eligibile (cluburi sportive de drept privat şi asociaţii sportive judeţene pe ramuri de sport care deţin Certificat de Identitate Sportivă - CIS şi nu au datorii la bugetul de stat) este 28 octombrie 2010, ora 12.00.

Pe cele două programe naţionale de utilitate publică P1 şi P2 s-au alocat 11.000 lei pentru (P1) Programul de utilitate publică "Promovarea Sportului de Performanţă" şi 9.000 lei pentru (P2) Programul de utilitate publică "Sportul pentru Toţi".

Prezenta sesiune de finanţare se adresează proiectelor cu termen de aplicare în perioada 01 - 30 noiembrie 2010. Metodologia nouă şi cererea de finanţare, precum şi alte informaţii importante referitoare la procedurile de finanţare pot fi obţinute de pe site-ul DJST Brăila: http://www.dtsj.braila.net/Finantari.htm sau direct de la sediul instituţiei.

Structurile sportive care intenţionează să solicite finanţare pot beneficia de servicii gratuite de consiliere din partea DJST Brăila, pentru scrierea cererilor de finanţare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite