Şeful Jandarmeriei brăilene s-a plâns la Poliţie că a luat bătaie de la un motociclist!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul dintre colonelul Vasile Silion, şeful jandarmilor din Brăila, şi motociclişti nu pare să se încheie prea curând. După ce, sâmbătă, Silion a fost reclamat că ar fi lovit patru motociclişti din Galaţi, iar ulterior comunitatea bikerilor i-a cerut demisia, astăzi, Vasile Silion a depus plângere împotriva unuia dintre motociclişti.

Silion susţine că ar fi fost lovit de către un biker în trafic, pe calea Galaţi. Motiv pentru care a depus plângere pentru "lovire şi injurii în trafic" la Poliţie.

Mai mult, motocicliştii au fost deja amendaţi pentru injurii în trafic. După cercetare, lovirea se judecă în instanţă.

Poliţia face, acum, anchetă în acest caz. Este vorba, de fapt, despre o dublă anchetă. Pe de o parte, Silion este anchetat de către Controlul Intern al IPJ fiindcă i-ar fi agresat pe motociclişti, iar, pe de altă parte, motocicliştii au cerut verificări asidue, afirmând că agresiunea s-ar fi consumat chiar în sediul Poliţiei.

"Se verifică toate aspectele acestui caz", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

De altfel, Silion a susţinut, în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Brăila, că incidentul ar fi fost provocat de către patru bikeri din Galaţi. Culmea este că, pe fondul avalanşei de reclamaţii, singurii care au niscaiva urme ale unei agresiuni sunt bikerii. Cel puţin unul dintre ei a ajuns la spitalul din Galaţi cu leziuni pe corp.

Comentaţi acest caz!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite