Ședință încinsă la Consiliul Județean Brăila/Mai mulți consilieri au votat împotriva reabilitării secției de urologie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva minute a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean (CJ) Brăila. 16 din cei 30 de consilieri județeni au votat pentru scoaterea de pe ordinea de zi a două puncte ce vizau reabilitări la secția de urologie a Spitalului Județean pe motiv că investițiile trebuie făcute abia după ce CJ preia spitalul.

Printre punctele de pe ordinea de zi erau trecute reabilitarea secției de urologie a Spitalului Județean Brăila și proiect de hotărâre privind realizarea documentației tehnico-economice pentru avizarea lucrărilor de intervenții la blocul operator al secției de urologie a spitalului.

Consilierul Cătălin Boboc a fost cel care a dat tonul discuțiilor: "Propun scoaterea celor două puncte de pe ordinea de zi până în iulie, odată cu preluarea spitalului și atunci vom vedea ce secții trebuie reabilitate prima dată".

Președintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu a izbucnit: „Este o simplă răutate. Eu nu sunt de acord să condamnăm populația. Banii trebuie atrași la județ prin proiecte și este foarte important să atragem cât mai mulți bani. Situația este destul de complicată în ceea ce privește sănătate și dacă consilierii vor vota scoaterea acestor două puncte eu nu am nimic împotrivă".

Înainte de luarea deciziei șeful CJ a atras atenția celor ce aveau să voteze: „Probabil și cheful meu de a aduce bani la județ va scădea. Se pare că este mai important să nu faci nimic".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite