Se circulă în condiţii de iarnă în Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atenţie se circulă în condiţii de iarnă
Atenţie se circulă în condiţii de iarnă

Zăpada care a căzut în ultimele ore a făcut ca circulaţie pe drumurile din municipiu şi din judeţ să se desfăşoare anevoios, în condiţii de iarnă. Meteorologii nu ne dau veşti prea bune, asta pentru că în această noapte există riscul de îngheţ.

Chiar dacă a nins viscolit aproape toată ziua, şosele nu sunt acoperite de zăpadă. Se circulă totuşi, în condiţii de iarnă. Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să nu plece la drum lung dacă nu au maşinile echipate corespunzător. Ninsoare abundentă face ca vizibilitatea să fie redusă, iar din această cauză conducătorii auto trebuie să circule cu viteză redusă şi cu foarte multă atenţie.

„Conducătorii autovehiculelor trebuie să circule cu viteză redusă, adaptată la condiţiile din trafic. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Temperaturile din această noapte vor conduce la formarea poleiului pe carosabil, dar utilajele de dezăpezire sunt pregătite să intervină în orice moment cu material antiderapant.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite