Se apropie concursul “Poezia inimilor tinere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe 17 şi 18 martie, la teatru îşi vor da concursul zeci de tineri
Pe 17 şi 18 martie, la teatru îşi vor da concursul zeci de tineri

În mai puţin de două săptămâni, adolescenţii brăileni se vor înfrunta la teatru. În perioada 17 - 18 martie, la Teatrul "Maria Filotti" se desfăşoară a doua ediţie a concursului "Poezia inimilor tinere", prin Programul Teatrul şi Şcoala. Evenimentul este prilejuit de Ziua Mondială a Poeziei.

Festivalul concurs "Poezia inimilor tinere" se desfăşoară pe doua secţiuni: secţiunea interpretare şi secţiunea creaţie. Fiecare participant înscris la concurs trebuie să aibă un portofoliu de prezentare care să conţină textele materialelor prezentate, o fotografie, dar şi o scurtă prezentare autobiografică.

"Printre obiectivele concursului se află promovarea liricii româneşti clasice şi contemporane, descoperirea de noi talente interpretative în rândul elevilor de liceu şi studenţilor, dar şi stimularea elevilor şi a studenţilor pentru creaţia poetică", ne-a spus Rodica Antonescu, purtătorul de cuvânt al Teatrului "Maria Filotti".

Juriul concursului este alcătuit din personalităţi din sfera învăţământului şi din specialişti ai Teatrului "Maria Filotti".

Laureaţii concursului vor fi prezentaţi în Gala Laureaţilor, eveniment ce va avea loc pe 21 martie, pe scena Sălii Mari a Teatrului "Maria Filotti".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite