Şcoala Ion Creangă din Brăila şi-a sărbătorit patronul spiritual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu prilejul Zilelor Şcolii „Ion Creangă", micuţii au organizat expoziţii, concursuri, carnavaluri şi dramatizări ale operelor celui mai mare povestitor român.Timp de o săptămână, Şcoala „Ion Creangă" a fost centru cultural, în ce priveşte evenimentele din domeniul educaţional.

Fie că a fost vorba vorba de expoziţia de mărţişoare şi vizita la Căminul „Sf. Nicolae", pregătite de inst. Mihaela Teşileanu şi prof. Gabriela Glugă, fie de expoziţiile „Creangă's Amazing Universe", „Micul fizician" sau proiectul „Martie, mămico, sărbătoarea ta şi a primăverii", puse la punct de cadre didactice şi elevi, evenimentele i-au antrenat pe toţi, deopotrivă.


„An de an, manifestarea antrenează toţi copiii şi cadrele didactice. Este mândria copiilor care învaţă la Şcoala „Ion Creangă".
Numai la Concursul Internaţional de Creaţie Literară „Ion Creangă", desfăşurat sub genericul „Hai despre copilărie să vorbim", au participat cu lucrări circa 2.000 de copii din ţară şi străinătate"
, a precizat prof. Victor Buzea, directorul instituţiei.


Ar fi nedrept să nu amintim măcar o parte din activităţile pregătite de copii şi cadre didactice: Carnavalul „Poveştile lui Creangă", expoziţia „În lumea poveştilor" sau Concursul Judeţean de Ortografie „Ion Creangă".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite