Scandal cu degete fărâmate, tranşat de jandarmii brăileni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au intervenit în forţă
Jandarmii au intervenit în forţă

Un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui scandal produs de către trei bărbaţi, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.Ajunşi la adresa indicată, din cartierul Brăiliţa, jandarmii au luat legătura cu proprietarul imobilului, şi au constatat faptul că geamurile tip termopan, de la fereastra cu vedere spre stradă, sunt sparte.

Cei trei bărbaţi recalcitranţi, pe fondul unor neânţelegeri mai vechi avute cu proprietarul imobilului, dar şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-au adresat acestuia injurii şi i-au spart acele geamuri.
Acest incident s-a produs după ce au petrecut împreună, la acea adresă.
Având semnalmentele bărbaţilor recalcitranţi, oamenii legii i-au depistat pe aceştia în apropierea unui magazin, unde, pe fondul consumului de băuturi alcoolice au agresat-o fizic pe vânzătoare, provocându-i o plagă tăiată la mâna dreaptă, cu un obiect tăietor.
Cei trei au câte 22, respectiv 23 ani.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere" şi „lovire şi alte violenţe", care vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.
Persoanele au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite