Sărbătoare la Sindicatul Liber al Pensionarilor Brăila! Organizaţia a serbat aniversarea unei membre care se apropie de 100 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A devenit o tradiţie ca Sindicatul Liber al Pensionarilor Brăila să ofere un cadou şi urări de bine brăilenilor care împlinesc 100 de ani sau sunt în pragul împlinirii unui secol de viaţă. Maria Corleanca, o bunicuţă plină de vervă şi energie a împlinit zilele acestea 98 de ani.

Preşedintele Sindicatului, Andrei Novac şi preşedintele organizaţiei de femei a Sindicatului, Viorica Diaconescu, au vizitat-o pe sărbătorită la domiciliu cu flori şi cadouri.

„Este o reală satisfacţie pentru noi să omagiem membrii noştri de sindicat şi nu numai, să le aducem momente de bucurii şi satisfacţii care reprezintă un semn de apropiere şi respect faţă de activitatea depusă, uneori în condiţii dificile, pentru dezvoltarea societăţii", a declarat Andrei Novac, preşedintele SLP.


Întrebată care este secretul longevităţii sale, sărbătorita a spus că la bază a stat munca, activitatea permanentă şi grija faţă de sănătatea proprie, cu cumpătare şi fără abuzuri. Tinerilor, aceasta le recomandă să-şi facă o pregătire serioasă, multilaterală şi continuă, pentru a ţine pasul cu noutăţile care apar în toate domeniile de activitate.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite