Sărbătoare: Prima festivitate de premiere „acreditată” la Liceul „Petre S. Aurelian"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceul „Petre S. Aurelian" a oferit distincţii elevilor merituoşi. Pe lângă festivitatea de premiere, evenimentul a mai avut o semnificaţie: sărbătorirea primului an când „Petre S. Aurelian" funcţionează ca liceu acreditat, având dreptul de a elibera acte de studii, diplome sau certificate.

Au fost oferite peste 20 de premii în diplome şi cărţi. În aplauzele colegilor, elevii au trecut rând pe rând să-şi ia premiile înmânate de către primarul oraşului, Aurel Simionescu, inspectorul şcolar Aurelia Stroe sau de conf. univ. dr. Elena Enache.

După ce le-a mulţumit profesorilor şi a salutat elevii, şefa de promoţie Anca Vasile a ţinut să le transmită un mesaj.

„Trebuie să vă mărturisesc că atât eu, cât şi ceilalţi colegi ai mei, am venit la această festivitate cu emoţie în suflet, cu sentimente de regret, dar şi de împliniri şi de satisfacţie că munca noastră şi a cadrelor didactice care ne-au sprijinit nu a fost în zadar. Îmi amintesc cu nostalgie de primele momente petrecute în liceu, aşteptând cu nerăbdare să-mi cunosc profesorii şi colegii", a spus Anca Vasile.

Premii speciale

„Cu bune şi cu rele, am încheiat încă un an şcolar. Vă doresc succes pe mai departe, vacanţă frumoasă şi vă rog să participaţi la activităţile pe care vi le propunem noi, colectivul de cadre didactice, pentru că vedeţi ce rezultate frumoase avem împreună", le-a spus elevilor conf. univ. dr. Elena Enache.

La finele festivităţii, s-au mai acordat câteva premii speciale pentru elevii care au reprezentat liceul în diverse competiţii.

„Baftă multă absolvenţilor şi vacanţă frumoasă", le-a urat elevilor în încheiere directorul de la „P. S. Aurelian", conf. univ. dr. Camelia Vechiu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite