Brăila: Şanse pentru şomeri să-şi găsească de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Şanse pentru şomeri să-şi găsească de muncă
Brăila: Şanse pentru şomeri să-şi găsească de muncă

Criza nu a îngenunchiat definitiv piaţa muncii de la Brăila. Un exemplu în acest sens este tocmai faptul că încă se mai caută muncitori. În această săptămână se caută îndeosebi textilişti pentru fabricile de confecţii.

Industria uşoară încă merge bine la Brăila. Fabricile de confecţii caută personal, chiar dacă salariile oferite nu sunt dintre cele mai mari.

Patronii brăileni caută acum mână de lucru în domeniul confecţiilor textile. În evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila se află angajatori care până pe 12 noiembrie au declarat că au nevoie de 15 confecţioneri – asamblori pentru articolele textile, dar şi de opt muncitori necalificaţi tot în confecţii.

Cu toate acestea sunt câteva slujbe şi pentru agenţi de securitate care să asigure paza în diverse incinte, instalatori pentru reţelele termice şi sanitare, muncitori necalificaţi pentru ambalarea produselor solide şi semisolide, electricieni în construcţii, cosmeticieni, medici veterinari şi lista poate continua. În total în această perioadă sunt puse la dispoziţia şomerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă 88 de slujbe în diverse domenii de activitate, dintre acestea doar patru slujbe sunt însă destinate absolvenţilor.

Cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii la: sediul AJOFM din bd-ul Dorobanţilor, nr. 603 – 605; Agenţia Locală Brăila din strada Sergent Tătaru nr. 2, corp B, etaj 3, în incinta Liceului „Mihail Sebastian”; Agenţia Locală Făurei sau cea din Însurăţei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite