Sălbatic de Brăila: Un bărbat de 34 de ani şi-a violat mătuşa, ameninţând-o cu toporul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Individul a ajuns după gratii în această dimineaţă după ce Judecătoria Însurăţei a decis cercetarea sa în stare de arest. Bărbatul fusese deja reţinut de poliţişti încă din ziua de 28 aprilie fiind acuzat de viol.

Persoana pe care siluit-o este chiar mătuşa sa, de 50 de ani, localnică. Femeia s-a deplasat, miercuri, la ora 19.30, la domiciliul cumnatei sale pentru a verifica o clocitoare electrică.

Cum cumnata nu era acasă, femeia a fost întâmpinată de fiul acesteia, care, ameninţând-o cu un topor, a silit-o să întreţină raporturi sexuale.

Imediat ce a scăpat, femeia s-a dus glonţ acasă şi a povestit familiei ce s-a întâmplat, după care a anunţat violul poliţiştilor din comună.

„În cauză, poliţiştii au întreprins primele cercetări şi s-a stabilit că faptele reclamate se confirmă. Victima a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală pentru confirmarea agresiunii, iar autorul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de viol", ne-a declarat inspectorul Jenel

Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

La solicitarea procurorului de caz, aseară târziu, instanţa a decis ca autorul violului să fie cercetat în stare de arest.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite