SONDAJ: Tu ce-ai face dacă ai găsi un portmoneu cu bani şi acte?! O brăileancă a găsit unul şi...l-a predat poliţiştilor! Răspunde aici! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În portmoneu erau bani şi mai multe acte. FOTO: ARHIVĂ
În portmoneu erau bani şi mai multe acte. FOTO: ARHIVĂ

Spune ce ai face tu şi de ce?! O brăileancă în vârstă de 58 de ani, în timp ce se întorcea de la serviciu şi se îndrepta spre casă, a observat pe stradă, în zona cartierului Viziru III, un portmoneu.Neştiind ce să facă, a întrebat o altă doamnă cum o sfătuieşte să procedeze şi a fost îndrumată să-l predea la Poliţia Municipiului Brăila.

http://dl.transfer.ro/PORTOFEL_GASIT-transfer_RO-05sep-a7e957.avi

Ştiind cât de greu se câştigă o bucată de pâine prin muncă cinstită, cu toate că în portofel erau 1.900 de lei şi alte documente, brăileanca a mers la poliţie şi l-a predat.
Poliţiştii de la Biroul Proximitate au efectuat investigaţii pentru identificarea persoanei căreia îi aparţinea portofelul, deoarece se afla în tranzit în Brăila, şi au înştiinţat-o pe constănţeanca C.L. (28 de ani) să se prezinte pe strada Ana Aslan, la sediul poliţiei, să-l ridice.

 Aceasta i-a mulţumit brăilencei, care nu a stat nicio clipă pe gânduri să predea bunul găsit, recunoscând că a dat dovadă de omenie şi a scutit-o de multe neplăceri şi drumuri pentru a-şi reface toate documentele care se aflau în portofel.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite