Braila: În ziua înfiinţării SMURD la Brăila, pompierii au avut mult de lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 18 septembrie  zi festivă pentru pompierii brăileni, deoarece începând cu această dată, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţe „Dunărea” al judeţului Brăila, are şi

În data de 18 septembrie  zi festivă pentru pompierii brăileni, deoarece începând cu această dată, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţe „Dunărea” al judeţului Brăila, are şi o subunitate SMURD, o subunitate a Detaşamentului 1 de Pompieri Brăila a intervenit pentru stingerea unui incendiu la un autoturism Dacia 1410, pe str. Radu Negru, proprietatea lui Vasile N.

Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un scurt circuit la instalaţia electrică a autoturismului. Autoturismul a ars în totalitate, fiind afectat şi un autoturism aflat în vecinătate.

Mai mult, La 10.00, ora când pe platoul din Piaţa Independenţei se defăşura ceremonialul militar al infiinţării SMURD Brăila, o altă subunitate a Detaşamentulului 1 de Pompieri Brăila, a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu în municipiul Brăila, str. Griviţei la locuinţa lui Rodica G., în vârstă de 58 de ani. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost o candelă aprinsă lăsată nesupravegheată.

A ars un dulap cu haine, un televizor color şi au fost degradaţi pereţii locuinţei.
Nu s-au înregistrat victime.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite