SCUMP: Un brăilean “a plătit” 3.500 de lei pentru o partidă de sex!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul a definitivat cercetările şi a trimis-o în judecată pe o tânără din comuna Gropeni, amatoare de sex, acuzată că a furat suma de 3.560 lei. Ionica Başno, de 26 ani, l-a sedus pe un vânzător gestionar, apoi i-a furat banii proveniţi din încasări.

Culmea este că femeia n-a avut parte de respectivii bani, pentru că i-a ascuns în Gara CFR şi duşi au fost.

"Pe 9 august 2010, S. Mihai, vânzător gestionar la SC "Florida Trade" SRL, a sesizat poliţia, afirmând că, în noaptea precedentă, profitând de neatenţia sa, Başno Ionica i-a sustras suma de 3.560 lei", precizează procurorul care s-a ocupat de caz.

În noaptea precedentă, la ora 23.30, bărbatul a invitat-o pe Ionica în chioşc. Cei doi au stat de vorbă, au consumat alcool, după care au stins lumina şi au făcut sex. Asta a reieşit din cercetări.

Tupeu de prostituată

La ora 1.00, după plecarea femeii, Mihai a constatat că banii, aflaţi într-o borsetă, dispăruseră odată cu "pasărea de noapte".

Disperat, gestionarul a luat un taxi şi a pornit pe urmele amorezei. A căutat-o prin tot oraşul, dar degeaba. Atunci, a contactat poliţia.

Poliţiştii au bătut toate străzile urbei, reuşind să o găsească pe hoaţă tocmai în Gara Brăilei. Mai avea la ea doar 20 de lei şi un pachet de ţigări.

Femeia a recunoscut că a făcut sex şi că a furat banii, precizând că a plecat apoi cu un taxi la Galaţi, pe faleză, a revenit în Brăila cu acelaşi taxi, apoi a purces în gară.

Văzându-i pe poliţiştii care o căutau, Ionica s-a panicat, a pus banii într-o pungă şi i-a ascuns după un vagon. Până să caute oamenii legii locul cu pricina, garniture de tren s-a pus în mişcare şi, odată cu ea, au dispărut şi banii de pe şinele de tren.

Cel puţin, asta este varianta Ionicăi de la Gropeni. Cazul se află în atenţia judecătorilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite