S-a plătit singur: A furat tractorul de la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii brăileni au intervenit imediat şi au luat măsuri. FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ NICOLETA BUTNARU
Poliţiştii brăileni au intervenit imediat şi au luat măsuri. FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ NICOLETA BUTNARU

Un agricultor din municipiu a reclamat poliţiştilor de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Chiscani despre faptul că administratorul societăţii comerciale cu profil agricol, i-a furat un tractor agricol de pe o solă de teren, situată între Pădurea Stejarul şi poligonul militar Cazasu, după care a plecat cu acesta către satul Lacu-Sarat.

Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi au stabilit că, la data de 24.03.2011, tractorul a fost vândut chiar de către administratorul firmei care avea punct de lucru în Lacu-Sărat, acolo unde a şi fost găsit. Cumpărătorul - fiorma reclamantă- achitând doar o parte din bani, având ca dată scadentă 15.04.2011.
Întrucât cumpărătorul nu a achitat suma datorată până în prezent, deşi vânzătorul a insistat de multe ori pentru a-şi recupera banii, administratorul s-a dus şi şi-a luat tractorul înapoi, pentru a-l obliga pe cumpărător să-i plătească restanţa.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt, prejudiciul cauzat fiind estimat la valoarea de 9.920 de lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite