S-a deschis oficial Cinema City Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi la ora 14.00 a avut loc deschiderea oficială a Cinema City Brăila din incinta Promenada Mall. Deschiderea pentru public va avea loc vineri, 8 aprilie.

Cu o capacitate totală de 1.724 de locuri şi 10 săli dintre care cinci săli digitale destinate proiecţiilor 3D, Cinema City Brăila este al 10-lea multiplex pe care reţeaua internaţională de cinematografe îl deschide în România din 2007 până în prezent, iar investiţia a ajuns la 5 milioane de lei.

image

Multiplexul oferă tehnologie de ultimă generaţie într-un mediu premium, prin săli de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround. Spectatorii vor beneficia şi de un bufet de unde pot cumpăra gustări şi băuturi răcoritoare.


În perioada 8 - 14 aprilieCinema City Brăila va avea în program două filme în premieră, „Uniunea Animalelor" în format 3D şi thriller-ul „Scufiţa Roşie" şi în avanpremieră animaţia „Rio" în format 3D.

image


Programul cinema City Brăila este următorul: vineri, 13.00 - 22.30 (ora de începere a ultimului spectacol), sâmbătă şi duminică, 11.00 - 22.30 (ora de începere a ultimului spectacol) şi de luni până joi, 13.00 - 22.30 (ora de începere a ultimului spectacol).

image

Preţurile biletelor variază în funcţie de ora de difuzare şi formatul filmului (dacă este 3D). Ele încep de la 10 lei şi ajung până la 20 de lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite