Revista presei locale:Criminalul din Pisc este încă în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Giorgiu Traian este internat la Secţia Anestezie -Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean Brăila, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Pe corpul soţiei sale s-au găsit 19 lovituri de cuţit, în zona inimii şi a plămânilor.

Bărbatul care şi-a omorât joi soţia, înjunghiind-o de mai multe ori, se află încă în stare critică în spital. Giorgiu Traian este internat la Secţia Anestezie -Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean Brăila, starea sa fiind în continuare gravă, din cauza faptului că a fost adus în şoc hemoragic.

Pronosticul medicilor se menţine rezervat în privinţa şanselor sale de supravieţuire.Reamintim că bărbatul în vârstă de 33 de ani s-a certat joi cu soţia sa, Dochiţa Traian, în vârstă de 31 de ani.

La un moment dat, furios, bărbatul a luat în cuţit pe care l-a împlântat în trupul femeii de mai multe ori, pe unde a nimerit.

Dându-şi seama ce a făcut, Giorgiu a încercat apoi să se sinucidă, băgându-şi acelaşi cuţit, de câteva ori, în piept, în zona inimii şi tăindu-şi gâtul. Alertaţi, vărul său şi nişte vecini au chemat ajutoare, iar bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, scriu jurnaliştii de la cotidianul "Obiectiv - Vocea Brăilei".

Cod portocaliu de inundaţie pe Dunăre

Hidrologii au emis, ieri, o atenţionare de cod portocaliu pe Dunăre, sectorul Hârşova-Brăila, în ciuda prognozelor anterioare, care indicau o staţionare a nivelului, urmată de o scădere constantă. Ieri, însă, cota fluviului a crescut cu 4 centimetri, ajungând la 619 cm, la mira Brăila. În baza avertizării primite de la Ministerul Mediului şi Pădurilor, pentru perioada 12-15 martie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a atenţionat localităţile şi obiectivele economice din zonele riverane Dunării, mai multe detalii în "Obiectiv - Vocea Brăilei".

Nepotul i-a furat cazanul de ţuică

Joi dimineaţă, la orele 9.00, Dumitru M. de 69 ani, din satul Drogu, comuna Galbenu, a reclamat la Poliţie faptul că, în noaptea de 10 spre 11 martie a.c., persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei un cazan din cupru, având capacitatea de 50 de litri. Agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Galbenu l-au identificat pe principalul suspect al furtului, respectiv Liviu L. de 24 ani, nepotul părţii vătămate. În prezent, acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt între rude apropiate, scrie în ediţia online a ziarului "Arcaşu".

Talentele Liceului de Artă au ieşit la rampă

Cu două zile înainte de faza zonală a Olimpiadei destinate elevilor din Liceele de Artă, clasele a III -a - a VIII-a, olimpicii brăileni au susţinut un recital de pregătire. Muzeul Brăilei a găzduit evenimentul care i-a pus pe tinerii interpreţi faţă în faţă cu publicul, amănunte în "Obiectiv - Vocea Brăilei".

Concedii medicale - doar pentru cei care sunt, într-adevăr, bolnavi

De la 1 aprilie şi poate nu este păcăleală, Ministerul Sănataţii propune modificarea sistemului de acordare a concediilor medicale, prin efectuarea unui control la domiciliu al persoanei care a primit concediu medical. Începând de luna viitoare, noul sistem al concediilor medicale prevede introducerea unor mijloace mai eficiente de verificare a modului de acordare a concediilor medicale şi dublarea cuantumului amenzilor pentru eliberarea certificatelor de concediu medical de către medicii prescriptori, în afara condiţiilor legale, informaţii suplimentare în "Arcaşu".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite