Revista presei locale-Crimă odioasă în cartierul lipovenesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Obiectiv Vocea Brăilei deschide cu un amplu material referitor la crima din cartierul Pisc.

Aşa cum aţi aflat şi din pagina de web a Adevărului de Seară-Brăila, un bărbat de 33 de ani, din cartierul Pisc şi-a înjunghiat, ieri, de mai multe ori, soţia.

Apoi, dându-şi seama de ceea ce a făcut, şi-a înfipt acelaşi cuţit în piept şi a încercat să-şi taie şi gâtul. La închiderea ediţiei, bărbatul, operat de urgenţă, încă mai trăia, ne informează redactorii cotidianului "Obiectiv".

Lacu Sărat dă pe dinafară

Faţă de astă-vară, când seceta aproape îl lăsase fără luciu de apă, nivelul Lacului Sărat este foarte mare acum, după precipitaţiile abundente din această iarnă. Administratorii bazelor de tratament din staţiune se aşteaptă la un sezon foarte bun.

Faţă de felul cum arăta vara trecută, când seceta aproape îl ştersese de pe hartă, iar autorităţile judeţene au fost nevoite să-l alimenteze cu apă din canalele de irigaţii, luciul de apă al Lacului Sărat s-a refăcut, graţie precipitaţiilor abundente din această iarnă, scrie în paginile cotidianului "Obiectiv Vocea Brăilei".

Dunărea forţează faleza Brăilei

Ediţia on line a cotidianului "Arcaşu" ne informează asupra pericolului de inundaţii din această perioadă.

Ieri, cotele apelor Dunării măsurau 615 cm (plus 1 cm), la un debit de 13.020 mc/sec şi cu valuri foarte mari. Care, furioase, în unele locuri deja ocupau porţiuni din faleză. Asta în zonele joase, unde s-a furat din pavele sau bordurile din granit au rămas la fel ca după inundaţiile din 2006.

Atunci nu s-au făcut diguri iepureşti, iar apa a acţionat (pe 8-10 metri de la mal) şi asupra aleilor pietonale (ajunsă în pantă) dar şi a arborilor (înclinaţi mai uşor de vând după spălarea rădăcinilor) ne informează redactorii ziarului "Arcaşu"

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite