Revista Presei Brăilene: Bogăţeanu merge la puşcărie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei
Revista presei

Ziarul "Obiectiv-Vocea Brăilei" deschide ediţia de astăzi cu relatarea condiţiilor în care liderul interlopilor din zona de sud a municipiului a fost capturat de poliţiştii brăileni.

Dat în urmărire întrucât se sustrăgea unei pedepse cu închisoarea, Radu Bogăţeanu, zis "Romică", a fost prins în Delta Dunării.

Cu sprijinul Direcţiei Judeţene Brăila a Serviciului Român de Informaţii, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reuşit să-l localizeze pe interlop, care stătea ascuns acolo de mai bine de o lună, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Subprefectul Stoianovici s-a dat la poliţişti -titrează cotidianul Obiectiv

Aşa cum aţi aflat şi din pagina web a cotidinaului Adevărul de Seară Brăila subprefectul Dorian Stoianovici este anchetat de Ministerul Administraţiei şi Internelor, iar cazul său a atras chiar atenţia ministrului de Interne, Vasile Blaga.

De fapt, Blaga a fost cel care, în cadrul unei videoconferinţe cu prefecturile din ţară, care a avut loc duminică, i-a solicitat secretarului de stat Dan Fătuloiu să ia măsurile necesare ca "situaţia intolerabilă" de la Brăila să nu se mai repete,- scriu redactorii cotidianului Obiectiv.

Campanie umanitară cu dublă semnificaţie titrează ediţia on-line a Ziarului Arcaşu

Ieri, dis-de-dimineaţă, poliţiştii de frontieră brăileni au participat la a doua campanie umanitară intitulată "O şansă la viaţă".

De la ora 7.30, zece poliţişti s-au prezenta la Centrul de Recoltare şi Transfuzie a Sângelui Brăila, pentru a dona un strop din "viaţa" lor, iar în urma tichetelor oferite, poliţiştii la rândul lor, să dăruiască produse alimentare unei familii cu probleme financiare reduse cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Prima campanie a avut loc în vara anului trecut unde de pe urma tichetelor au fost cumpărate cinci biciclete şi donate copiilor instituţionalizaţi de la Casa "Fulga", din Brăila, ne informează ziariştii de la "Arcaşu"

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite