Reţinut pe ordonanţă pentru trei infracţiuni: lovire, violare de domiciliu şi furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de 5 spre 6 noiembrie a.c., la orele 2.50, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Ianca a fost sesizat, prin apelul 112, de către P.F., din satul Lişcoteanca, comuna Bordei Verde, cu privire la faptul că vecinul lui, P.T. (74 de ani), a fost agresat de localnicul H.C. (24 de ani), pe care l-a surprins în timp ce încerca să-i sustragă bunuri din locuinţă.

În cauză a fost constituită echipa operativă care a demarat cercetările, stabilind că, în timp ce dormea, victima a auzit zgomote în locuinţă şi a ieşit din camera lui să vadă ce se întâmplă. În holul locuinţei, l-a surprins pe H.C. care, fără să-i adreseze vreun cuvânt, l-a lovit cu un cuţit. În acelaşi timp, a ieşit din cameră şi soţia bărbatului, P.A. (67 de ani), care a fost şi ea agresată de autor.
Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că, în aceeaşi noapte, tânărul în cauză a mai pătruns în crama locuinţei lui Ş.M., din acelaşi sat, fără să sustragă bunuri.
Cei doi soţi agresaţi au fost transportaţi la UPU Brăila, unde au primit îngrijiri medicale, P.T. rămânând internat.
În urma examinării medico-legale s-a stabilit că aceştia au suferit leziuni care necesită pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale, fiecare, şi care nu le-au pus viaţa în pericol.
Faţă de autor a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de tentativă la furt calificat, violare de domiciliu şi tentativă la tâlhărie, fiind reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.
Astăzi, 7 noiembrie a.c., procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei îl vor prezenta instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite