Reţinut pe ordonanţă pentru comiterea a două tâlhării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a început ancheta
Poliţia a început ancheta

Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale au desfăşurat cercetări în două cauze de tâlhărie şi au stabilit şi probat că un tânăr de 19 ani, din municipiul Brăila, este principalul suspect al faptelor.

Astfel că, în ziua de 4 decembrie a.c., la orele 20.30, acesta i-a smuls din mână unei brăilence de 60 de ani, din Brăila, care se deplasa pe Calea Călăraşilor, poşeta care conţinea suma de 40 de lei, actul de identitate al ei şi al fiului său, precum şi două telefoane mobile.
Tânărul în cauză a recunoscut fapta comisă, declarând că telefoanele sustrase le-a vândut unor brăileni, de la care au fost ridicate, ulterior, de poliţişti, şi că poşeta a aruncat-o. Cartelele SIM din cele două telefoane, portofelul şi o sticluţă cu parfum au fost găsite de poliţişti în locuinţa suspectului, în urma unei percheziţii domiciliare, urmând să fie predate părţii vătămate.
Fiind extinse cercetările, judiciariştii au stabilit că tânărul, prin acelaşi mod de operare, a mai comis o tâlhărie asupra unei brăilence de 57 de ani, la data de 6 decembrie a.c., în jurul orelor 20.00, pe Calea Călăraşilor.
Poliţiştii au recuperat şi i-au restituit părţii vătămate doar poşeta sustrasă, pe care suspectul a aruncat-o imediat după comiterea faptei, urmând să fie recuperate şi bunurile din poşetă (documente şi bani).
Faţă de cel în cauză a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite