Reţea de traficanţi de droguri, anihilată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri au fost arestaţi şi trimişi în judecată de DIICOT, după ce-au vândut droguri poliţiştilor sub acoperire.Reţeaua a fost anihilată după ce anchetatorii de la Crimă Organizată au pus la punct flagrante. Unul dintre suspecţi a mai fost condamnat la 10 ani de închisoare.

De la domiciliul unuia dintre traficanţi au fost ridicate 19 grame de haşiş. Doi din cei cinci suspecţi au fost condamnaţi definitiv, ceilalţi aşteaptă hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.


"Cei cinci inculpaţi au fost trimişi în judecată pentru deţinere şi comercializare de droguri de risc, respectiv haşiş şi canabis. Ştefan Alexandru Ioniţă, de 18 ani, şi Marius Ionuţ Gheorghe, de 19 ani, au fost condamnaţi definitiv, ceilalţi trei aşteaptă decizia Înaltei Curţi", a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brăila, judecător Vasilica Roş.


Ceilalţi trei tineri implicaţi în trafic sunt Remus Leonard Jercan, 30 de ani, recidivist cu o "coadă" de 1.363 de zile de închisoare, Emanuel R. zis "Emi", 17 ani şi Răzvan Norocel Barangă, de 26 de ani.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite