Restricţii de circulaţie pe timpul caniculei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autostrada Soarelui, la Cernavodă
Autostrada Soarelui, la Cernavodă

Pentru informarea conducătorilor auto care circulă în municipiul şi judeţul Brăila sau care sunt în tranzit, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila aduce la cunoştinţă că pe fondul atenţionărilor de caniculă şi disconfort termic accentuat, restricţii de circulaţie.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că, în conformitate cu prevederile art. 44, alin.2 din Ordonanţa Guvernului nr.43/1997, privind regimul drumurilor, cu modificările şi completările ulterioare, interzice temporar circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe drumurile naţionale:

- D.E. 87 Brăila-Galaţi (Şendreni);
- D.N. 21 Brăila- Slobozia;
- D.N. 2B Brăila- Buzău;
- D.N. 22 Brăila- Râmnicu Sărat;
- D.N. 23 Brăila- Focşani;
- D.N. 22 B Brăila- Galaţi (Şoseaua Dig).

Pentru protejarea participanţilor la trafic, patrulele de poliţie acţionează pe arterele de circulaţie şi recomandă conducătorilor auto ca, înainte de a pleca la drum, să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze.
Pentru operatorii de transport şi/sau conducătorii autovehiculelor vizate de restricţie, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA a pus la dispoziţie următoarele posibilităţi de informare:
- numerele de telefon 021/264.33.33 şi 021/9360;
- pagina de internet www.cnadnr.ro/Situaţia Drumurilor Naţionale.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite