Reprezentanţii Asociaţiei de Proprietari câştigătoare în cadrul campaniei „Un plus de siguranţă”, s-au întâlnit astăzi cu poliţiştii brăileni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câştigătorii campaniei s-au întâlnit cu poliţiştii
Câştigătorii campaniei s-au întâlnit cu poliţiştii

Întâlnirea a avut loc la sediul Asociaţiei nr.251 şi au participat reprezentanţi ai Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii, poliţistul de proximitate din zonă, agent şef Dan Cărădan, preşedintele Federaţiei Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Brăila, Marian Covache şi reprezentanţii asociaţiei de proprietari câştigătoare.

Premiul câştigat este o soluţie de securitate, reprezentând un sistem antiefracţie pentru intrările în scările de bloc. Premiul este oferit de reprezentanţii Asociaţiei Române pentru Tehnică de Securitate (ARTS), în funcţie de nevoile şi specificul blocului respectiv.

„Îndemn toate asociaţiile să facă o vizită aici, să vadă ce înseamnă un sistem de siguranţă la intrările în bloc care poate conduce la evitarea furturilor din locuinţe şi din subsol. Este cunoscut faptul că acum, în pragul sărbătorilor de iarnă foarte multe asociaţii se confruntă cu agresiuni de acest fel, cu furturi din subsol unde sunt cămările de iarnă în care brăilenii s-au obişnuit să-şi depoziteze bunurile pentru consum pentru perioada iernii", a declarat Marian Covache, preşedintele FUAP Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite