Recomandări de week end pentru brăileni: Karaoke şi surprize la Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson se sărbătoreşte la Promenada Mall Brăila. Duminică de la ora 19.00, aici se va organiza un eveniment dedicat acestei zile sub genericul „Michael Jackson Day Karaoke". Brăilenii sunt aşteptaţi indiferent de vârstă să cânte şi să danseze pe muzica megastarului, la fel cum au făcut şi anul trecut cu aceeaşi ocazie.

Organizatorii vor să aducă astfel un omagiu artistului care a schimbat noţiunea de entertainer, cunoscut fiind cu o personalitate excentrică, ambiţioasă, inovatoare, dar extrem de controversat.

Jocuri pentru cei mici

Şi dacă părinţii vor fi ocupaţi cu dansul, cei mici pot să se joace liniştiţi în spaţiile special amenajate pentru ei.

Atât terenul de fotbal, cât şi cîmpul de luptă de la „Maciu Piciu" nu duc lipsă de clienţi, puştii fiind încântaţi că pot trage cu tunurile, se pot da pe tobogan sau se pot transforma în personajul principal cu ajutorul specialiştilor în face painting.

image

„Când venim la cumpături îl las pe Andrei o jumătate de oră să se distreze prin „cuştile" de aici. Îşi consumă energia, se distrează şi pot şi eu să fac cumpărături rapid. Anul trecut i-am organizat ziua de naştere cu prietenii tot aici, unde au putut să se joace în voie", spune Valentina Drăgan, 35 ani.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite