Razie de amploare în pieţele din municipiul Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piețarii au fost verificați de polițiști
Piețarii au fost verificați de polițiști

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului-Biroul Ordine Publică au acţionat în pieţele agroalimentare din municipiu, pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă, precum şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă civică.

Pe timpul acţiunii, au fost legitimate 149 de persoane, verificate 12 societăţi comerciale, 36 de asociaţii familiale, 22 de persoane fizice autorizate şi 21 de producători particulari, au fost oprite şi controlate în trafic 38 de autovehicule, fiind aplicate, în total, 50 de sancţiuni contravenţionale, valorând 7.500 de lei, conform OUG 195/2002 şi Legilor 12/1990 şi 61/1991.

Şi poliţişti din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila au organizat şi desfăşurat, pe raza de competenţă, o acţiune de prevenire a faptelor antisociale comise cu violenţă, ocazie cu care au legitimat 40 de persoane, dintre care 31 au fost controlate corporal sumar, au verificat 29 de autovehicule oprite în trafic şi au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 960 de lei, conform Legii 61/1991 şi OUG 195/2002, ambele republicate.
Lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Făurei şi Secţiei 3 de Poliţie Surdila Găiseanca au efectuat o acţiune, pe raza de competenţă, cu scopul prevenirii accidentelor rutiere produse din cauza consumului de băuturi alcoolice, ocazie cu care au oprit în trafic 19 autovehicule şi au aplicat un număr de 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.005 lei, conform OUG 195/2002. De asemenea, poliţiştii au constatat o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere, întocmind în acest sens un dosar penal.
A fost oprit şi identificat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Ruşeţu, judeţul Buzău, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 203, în localitatea Ulmu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,65 mg/l, fapt pentru i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite