Punct final în cazul atacului asupra bodyguardului lui Ilie Paraschiv:Unul la zdup ceilalţi trei mai aşteaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa a decis că Stelică Cristinel Artin de 29 ani, unul dintre cei care l-au atacat pe Ştefan Moraru, bodyguardul lui Ilie Paraschiv să execute o pedeapsă de un an şi patru luni, pentru atacul cu armă albă comis în vara anului trecut.

Ceilalţi trei atacatori mai au de aşteptat până ce vor fi condamnaţi. Cu Stelică Cristinel Artin zis „Şulică" lucrurile au decurs mai uşor deoarece şi-a recunoscut singur vinovăţia gest care potrivit legii 202 din 2010 duce la scăderea cu o treime a pedepsei.

Fraţii Cristian Ştefan de 24 de ani şi Iulius Cezar Rădulescu de 21 de ani, zis "Cezărică" au negat că ar fi participat la conflictul care s-a soldat cu înjunghierea bodyguardului lui Ilie Paraschiv instanţa solicitând asministrarea de noi probe.

image

Cel de-al patrulea inculpat Dorin Stroe de 27 de ani a dispărut de la domiciliu fiind de altfel urmărit la nivel naţional.

Reamintim că cei patru scandalagii au provocat în seara zilei de 16 iulie, un conflict în zona unei terase din staţiunea Lacu Sărat băgând spaima în clienţii aflaţi la terasă şi persoanele care se aflau la acea oră pe plajă. Pe fondul consulmului de alcool cei patru l-au agresat pe Ştefan Moraru de 38 de ani , garda de corp a lui Ilie Paraschiv aplicându-i mai multe lovituri în diferite zone ale corpului, utilizând inclusiv arme albe. În urma leziunilor suferite, Ştefan Moraru a fost luat cu salvarea şi internat în spital, la Secţia Terapie Intensivă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

image

Singurul care încă nu a dat cu subsemnatul este Dorin Stroe care este în continuare căutat pentru a fi tras la răspundere.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite