Protestul sindicaliştilor de la Spitalul Judeţean, întrerupt din cauza campaniei electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declanşat pe data de 9 mai, protestul membrilor SANITAS de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila s-a încheiat "din cauza campaniei electorale", potrivit Aureliei Chelariu, liderul SANITAS Brăila.

Chelariu susţine că nu s-a înţeles cu managerul spitalului şi că a cerut sprijinul federaţiei de resprt pentru a negocia revendicările SANITAS. "Am întrerupt protestul pentru că a început campania electorală şi nu vrem să se interpreteze, să se spună că ne-ar fi pus cineva să facem acest lucru. Aşteptăm să vedem ce ne comunică federaţia şi apoi vom lua o decizie", a declarat Aurelia Chelariu.

Reamintim că principalele două nemulţumiri ale sindicaliştilor sunt: presupusul refuz al managerului Rodica Sin de a semna contractul colectiv de muncă în forma agreată de SANITAS, dar şi neacordarea tichetelor de masă din 2009.

La rândul său, Rodica Sin susţine că a semnat contractul colectiv de muncă, însă tichete nu se pot acorda deocamdată pentru că spitalul are o dtorie penală de 6.000.000 de lei, moştenită de la vechea administraţie şi, până nu o achită, nu poate acorda niciun fel de beneficiu financiar.

Mai mult, Aurelia Chelariu a găsit oportun să dea vina pe jurnalişti pentru că aceştia nu i-ar fi luat declaraţie Rodicăi Sin în prezenţa sindicaliştilor, fapt care nu stă în puterea ziariştilor, în contextul în care aceştia nu se pot erija în mediatori, însă greu de înţeles pentru Aurelia Chelariu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite