Protest singular la Brăila. 400 de militari în rezervă strigă “Jos tiranul” şi “Băsescu nu uita, puşcăria e a ta!” (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensionarii din cadrul Garnizoanei Brăila au ieşit în stradă şi protestează, vehement, împotriva Guvernului. Ei sunt înarmaţi cu pancarte pe care sunt lozinci la adresa lui Traian Băsescu. Pentru prima după 22 decembrie 1989, la Brăila, se scandează „Jos Tiranul".

Galerie foto aici

În jur de 400 de militari în rezervă protestează în faţa Prefecturii exprimându-şi indignarea faţă de modul în care sunt trataţi de Guvernul Boc.
„Când s-a intrat în NATO am fost chemaţi şi multora ni s-a dat ordin să demisionăm. Acum suntem trataţi ca şi cum am fi fost ultimii oameni ai societăţii", a ţinut să sublinieze unul dintre cei care au luat cuvântul la mitingul de protest.
Minute în şir, protestatarii au scandat: „Băsescu nu uita, puşcăria-i casa ta!"


Nu au existat altercaţii între militarii pensionari şi forţele de ordine, vreo 50 de jandarmi, dar atunci când s-a adus vorba despre recenta decizie de a înarma Jandarmeria cu armanent antidemonstraţii, foştii militari au huiduit, nu atât pe jandarmi, cât decizia guvernanţilor pe care ei au numit-o ca fiind generatoare de genocid.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite