GALERIE FOTO: Un bărbat ameninţă că se sinucide aruncându-se în gol de pe clădirea telefoanelor din Brăila/ Vezi aici cum îl conving poliţiştii să nu sară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu scurt timp, un bărbat a urcat pe clădirea Palatului Telefoanelor din Brăila şi ameninţă că se aruncă în gol.

ORA 16.18

Nu se ştie ce anume doreşte bărbatul, însă autorităţile au fost deja anunţate. El pare în stare avansată de ebrietate şi ameninţă că se aruncă.

Vom reveni.

image

UPDATE: ORA 16.30

Autorităţile nu reuşesc să se înţeleagă cu bărbatul fiindcă nu înţeleg ce spun acesta. Individul are în jur de 50 de ani şi este în stare de ebrietate. El a urcat pe clădire pe o scară exterioară.

Tribuna "sinucigaşilor"

Locul este deseori vizitat de teribilişti şi până acum o lună a fost locul preferat al unui bărbat cu afecţiuni psihice care cerea o pedepasă mai mare pentru un deţinut aflat în penitenciar.

image

UPDATE ORA 16.40

image

Mai multe echipaje de Poliţie au ajuns la faţa locului. Un ofiţer de la Judiciar şi un altul de la Ordine Publică au încercat o "negociere" cu bărbatul.

ORA 16.48

Este greu însă să te înţelegi cu el, fiindcă acesta este incoerent, fiind sub influenţa alcoolului. În timp ce unii poliţişti îl ţin de vorbă, alţi oameni ai legii, tot poliţişti, urcă pe clădirea Telefoanelor, aflată chiar în centrul administrativ al oraşului. După ce l-au convins să se îndepărteze puţin de marginea clădirii, unul dintre poliţişti a ţâşnit spre el şi l-a prins.

image

Apoi, bărbatul, care nu opune rezistenţă, este condus la maşina Poliţiei. Coboară scările, agitat, vociferând: "Am fost la primar să-mi dea loc de muncă, mi-a zis să mă duc la Tancrad, am fost, dar ăia nu m-au primit!", spune el.

ORA 16.50

Aflăm că îl cheamă Nichita Leonte, are 53 de ani, a muncit o viaţă în construcţii iar acum a rămas muritor de foame.De la o vreme s-a apucat de băut ca să uite de necazuri. Astăzi, băutura n-a făcut decât să-i dea mai mult curaj să urce pe clădirea Telefoanelor. Cazul este şi în atenţia Primăriei. Se pare că, de curând, administraţia locală i-a dat o locuinţă socială.

image

"A fost internat într-un spital de specialitate şi amendat potrivit legii 61/91, privind ordinea şi liniştea publică", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite