Promptitudine: Poliţiştii de Frontieră au salvat 15 vieţi în timpul inundaţiilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila (IJPF) şi-au sărbătorit ziua colectând fonduri pentru familiile colegilor afectaţi de revărsările apelor.

Foştii şi actualii poliţişti de frontieră brăileni au aniversat 146 de ani de la întemeierea instituţiei. Comandantul IJPF Brăila, inspectorul principal de poliţie Florin Baştiurea, a ţinut să precizeze că, anul acesta, sărbătoarea va fi marcată „prin strângere de fonduri pentru colegii şi familiile acestora, grav afectate de inundaţii".

Participarea ofiţerilor şi subofiţerilor IJPF Brăila la acţiunile din perioada inundaţiilor a fost deosebit de importantă. Cu ajutorul ambarcaţiunilor şi vehiculelor IJPF, 15 brăileni din judeţ, printre care şi copii, au fost aduşi la spital, majoritatea fiind locuitori ai Insulei Mari. Unii pacienţi se aflau în stare gravă, fiind salvaţi în ultima clipă.

„39 de poliţişti de frontieră au fost avansaţi la termen, la gradul profesional următor, iar doi ofiţeri înainte de termen, la gradele de comisar şef respectiv inspector. Este vorba de colegii noştri Maxim Filimon şi Camelia Zamfir, care au avut rezultate deosebite la nivelul inspectoratului", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Brăila, subinspector de poliţie Mirela Bulgaru.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite