Brăila: Târgul imobiliar „Casa 360” la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Târgul imobiliar „Casa 360” la Promenada Mall
Brăila: Târgul imobiliar „Casa 360” la Promenada Mall

„Casa 360” – târgul de imobiliare şi construcţii aflat la ediţia a doua, a venit pentru prima oară şi la Brăila. Timp de două zile, brăilenii care doresc să-şi cumpere un apartament

„Casa 360” – târgul de imobiliare şi construcţii aflat la ediţia a doua, a venit pentru prima oară şi la Brăila. Timp de două zile, brăilenii care doresc să-şi cumpere un apartament sau doar doresc să se informeze în legătură cu preţurile şi condiţiile pentru obţinerea unui credit pentru o casă o pot face la Promenada Mall. Târgul este deschis până duminică la ora 20.00.

Participanţii la târg pun la bătaie 300 de locuinţe cu preţuri pentru toate buzunarele, iar cei care vor trece măcar de curiozitate pe la standuri vor primi gratuit „Ghidul Casa 360” şi un bilet la tombola organizată cu acest prilej.

„Bloc Doja” este una dintre ofertele cu care dezvoltatorul imobliar „Euro Construcţii” şi Agenţia „Elenor” din Galaţi au venit la Brăila. Aici un apartament cu o cameră costă 38.000 de euro, iar clientul are posibilitatea să aleagă finisajele după pofta inimii.

O altă ofertă vine din partea celor de la „Brateş Lake Residence”, vilele individuale de aici fiind de trei categorii. Suprafaţa construită variază de la 200 mp la 1.200 mp. În plus, constructorul are finalizată şi mobilată Casa de tip 1 pe care oricine este interesat o poate vizita.

Oferta celor de la Agenţia Naţională pentru Locuinţe pentru zona noastră este mai mult decât îmbietoare. Un apartament cu o cameră într-un bloc de tip ANL porneşte de la 30.000 de euro şi ajunge la 83.000 de euro pentru un apartament cu patru camere.

Firmele de construcţii brăilene prezente la târg se întrec şi ele în oferte, discount de 20 % pentru cei care colaborează cu ei şi cinci la sută pentru cei care-i recomandă. Totodată preţul de plecare al unei locuinţe în Ansamblul de garsoniere din oraş este de 12.500 de euro.

"Târgul oferă vizitatorilor mai multe puncte de vedere, produse şi servicii din mai multe categorii. Aici, dezvoltatorii imobiliari, băncile şi agenţiile imobiliare mari răspund tuturor întrebărilor", ne-a declarat Marius Ogrezeanu, manager Go & Go Media Grup.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite