Primul spectacol din noua stagiune la Teatrul "Maria Filotti" din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul "Maria Filotti" vă aşteaptă în această seară cu spectacolul "Peer Gynt". Actorii pun în scenă de la ora 18.30 spectacolul "Peer Gynt" după Henrik Ibsen. Proiectul este realizat în parteneriat cu Ambasada Regală a Norvegiei la Bucureşti şi STX RO Offshore Brăila.

În această seară, la ora 18.30, Teatrul „Maria Filotti" vă aşteaptă cu spectacolul „Peer Gynt" după Henrik Ibsen, în versiunea scenică a lui Vlad Cristache. Spectacolul are loc în Sala Mare, vineri, iar sâmbătă de la ora 18.00, în aceeaşi sală.

Distribuţia este una de excepţie, protagoniştii fiind Marius Stănescu, Liliana Ghiţă, Alexandra Sălceanu, Bujor Macrin, Adrian Nicolae, Emilia Mocanu, Zane Jarcu, Marcel Turcoianu, Costică Burlacu, Dan Moldoveanu, Flori Popa, Silvia Tariq, Wanessa Radu, Adrian Iacov.

Alături de marii actori ai scenei brăilene va juca în acest spectacol şi o tănără speranţă, Ilona Marin.

Weekend: Tinerii brăileni sunt chemaţi la discuţii

Pensionarii, răsfăţaţi de ziua lor

Scenografia piesei îi aparţine lui George Mosorescu, în timp ce ilustraţia muzicală este a lui Cornel Cristei.

Proiectul acestei piese de teatru a fost realizat în parteneriat cu Ambasada Regală a Norvegiei la Bucureşti şi cu STX RO Offshore Brăila.

Sâmbătă: Întâlnire cu Albă ca Zăpada la Promenada Mall Brăila

Primăria a pregătit împreună cu conducerea teatrului o surpriză, duminică, pensionarilor. Spectacolul "Sosesc deseară" de Tudor Muşatescu în regia lui Mihai Bisericanu de la ora 18.00 este oferit persoanelor vârstnice cu ocazia "Zilei Internaţionale a Persoanelor de Vârsta a Treia".

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite