Primarul din Măraşu îi ajută pe dascăli şi pe copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii de la Măraşu au primit cadouri de la Primărie
Elevii de la Măraşu au primit cadouri de la Primărie

Cei nouă dascăli care stau cu gazdă pe raza comunei Măraşu, în Balta Brăilei, au primit câte o căruţă cu lemn de salcie (circa doi metri steri de lemn) de la primarul Nicolae Niţescu.

Edilul şef nu a făcut diferenţă între profesorii suplinitori şi cei titulari, dând dovadă de multă generozitate.

"Primarul Nicolae Niţescu ne-a oferit atât lemne, cât şi decontul navetei. Preocupat vizibil de asigurarea calităţii procesului de învăţământ, el face eforturi susţinute pentru a păstra in sat dascălii titulari, veniti de la Brăila. Ori de câte ori l-am abordat, primarul ne-a acordat ajutorul, în mod necondiţionat", ne-a precizat prof. Petruţa Cain de la Şcoala Ţăcău, comuna Măraşu.

Mai mult, după ce, în lunile noiembrie şi decembrie, profesorii au fost trimişi vrând-nevrând în concediu fără plată, diminuându-li-se vizibil salariul, primarul Niţescu le-a oferit tuturora tichete cadou.

"Cele 54 de cadre didactice, dar şi angajaţii primăriei - în total 120 de persoane -, au primit tichete în valoare de 200 de lei fiecare, inclusiv asistenţii persoanelor cu handicap, 20 la număr", ne-a spus prof. Petruţa Cain.

Pe de altă parte, pe 21 şi 22 decembrie, Primăria Măraşu va oferi 450 de cadouri cu ocazia Crăciunului, pentru toti preşcolarii şi şcolarii din comună şi satele arondate - Tăcău, Măgureni, Băndoiu şi Plopi.

"Copiii din zonă au stat trei zile înzăpeziţi şi fără curent electric. Primarul Niţescu s-a ocupat de toate. Tot el a pietruit drumurile, iar acum face biserică în sat. Aici nici nu exista biserică, închipuiţi-vă cum va fi când va fi gata", a mai spus dascălul din Baltă, care stă cu gazdă la Ţăcău.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite