Brăila: Auto show pe platoul Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Auto show pe platoul Primăriei
Brăila: Auto show pe platoul Primăriei

Dealeri de autoturisme locali şi-au expus oferta pe platoul din Piaţa Independenţei.Pe lângă autoturisme au fost prezentate şi noile oferte de finanţare.

Pe platoul din faţa Primăriei în acest week-end a fost dechisă o expoziţie cu vânzare a celor mai noi modele auto intrate pe piaţa firmelor Renault, Honda, Alfa Romeo şi Fiat .
Dealerii s-au pregătit conştiincios aşa că oferta a cuprins inclusiv maşini second hand. Au fost prezentate condiţii detaliate de finanţare, accesibile, care pot fi suportate de orice cetăţean.
Trei au fost  punctele de atracţie ale acestui salon auto în aer liber: Reanult Clio F1Team care poate atinge 230 kilometri pe oră.
Tinerii se simt atraşi de acest model dar la preţul de 20.000 de euro, bolidul rămâne  un vis pentru cei mai mulţi. Dar foarte multă lume de interesează noile Clio Estate, mult mai accesibile!” ne-a mărturisit Bogdan Bănică, reprezentatul firmei APAN reprezentatul Renault la Brăila.

Economic şi nepoluant
Al doilea model a fost Honda Insight Hibrid. Este vorba singurul autoturism comerializat pe piaţa brăileană care este cu adevărat prietenos cu mediul. „Până la viteza de 40 de kilometri pe oră, merge doar pe sistemul de propulsie electrică. Insight are un motor de 1,3 litri benzina 88 CP si un motor electric de 14 CP. Motorul electric are rolul de a reduce consumul Insight şi de a adăuga putere. Cu cele doua motorizări maşina dispune de 98 CP. Insight atinge 100 km/h în 12,5 secunde. Motorizarea respectă  normele Euro 5 şi beneficiază de garanţie standard de 8 ani sau 160.000 km”.ne-a spus Ana Prodan reprezentata Mara Motors care comercializează modelele Honda la Brăila.

Răsfăţata
Şi în fine dar nu cea de pe urmă, răsfăţata expoziţiei, a fost Dacia Sandero Stepway. După cum declara consilierul comercial Alina Ciucă, “la numai cele 9.000 de euro, pentru un autoturism nou,oricine este tentat. Este un model chiar reuşit, iar consumatorii simt acest lucru”. Iar sistemul de creditare este unul avantajos din toate punctele de vedere.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite