Președintele CJ către transportatorii particulari brăileni: „Nu se poate să asistăm la curse pe străzile orașului și la bătaie pe clienți”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transportul de persoane în oraș și județ îl nemulțumește pe președintele Consiliului Județean (CJ), Gheorghe Bunea Stancu. În cadrul ședinței CJ din această dimineață acesta a fost vehement față de transportatorii particulari, amenințând că dacă lucrurile nu intră pe drumul cel bun va face tot posibilul pentru a trece transportul privat în subordinea CJ.

Președintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu îi acuză pe transportatorii particulari că nu respectă regulile de circulație și în plus, evaziunea fiscală este în floare.

„Brăila este o zonă atipică. Transportul în comun este de obicei al administrației, nu al privaților. Lupta aceasta permanent între dumneavoastră, cu certuri, bătăi, încălcarea regulilor de circulație nu este normală. Dacă problemele nu se rezolvă luăm în calcul să ne dotăm noi cu mijloace de transport în comun. Noi vrem să avem un transport civilizat, care să respecte regulile", a precizat Gheorghe Bunea Stancu.

Mai mult acesta a declarat că a purtat discuții pe această temă și cu primarul, tocmai pentru a găsi o soluție.

„Nu se poate să asistăm la cursele astea pe străzile Brăilei. Nu se dau bilete, dar nu vreau să intrăm noi în partea de evaziune că nu noi trebuie să veghem la așa ceva. Se duce o bătaie constant care să ajungă mai repede în stație ca să fure clienții celuilalt. Nu se mai poate așa. Vrem să intrăm în normalitate pe Brăila", a mai spus președintele CJ.

Reprezentanții transportatorilor privați și chiar patronii unor firme de transport private nu au dorit să facă niciun comentariu pe această temă deși s-au aflat în sală pe tot parcursul intervenției șefului CJ.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite