Premii pentru poliţiştii brăileni la campionatul naţional de înot al MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la eveniment
Imagine de la eveniment

În perioada 3- 6 iulie 2012, Bazinul Olimpic din Oradea a găzduit Campionatul de Înot al Ministerului Administraţiei şi Internelor. În competiţie au fost angrenaţi 60 dintre cei mai buni sportivi înotători din strucuturile M.A.I. din întreaga ţară, cu vârste curpinse între 18 şi 55 ani.

Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă, respectiv: până în 35 de ani, peste 36 de ani şi feminin.
Probele parcurse de concurenţi au fost următoarele: pentru categoria masculin (- 35 de ani)- 50 m liber, 100 m liber, 100 m bras şi 200 m liber; pentru categoria masculin (+36 de ani)- 50 m liber, 100 m liber şi 100 m bras; pentru categoria feminin- 50 m bras şi 50 m liber.
Ca în fiecare an, înotătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, care au concurat la diferite probe şi categorii de vârstă, s-au întors acasă cu rezultate onorabile.



Astfel, la categoria 50 de metri liber feminin, cu vârsta peste 35 de ani, locul II a fost obţinut de referent Vasile Emanuela.
Medalie de aur a obţinut subinspector Prioteasa Laurenţiu, cu vârsta până în 35 de ani, la proba 50 metri liber, şi medalie de argint, împreună cu subinspector Belciugan Angelo şi agent şef adjunct Vizireanu Victor, la proba 4x 50 metri liber (ştafetă), cu echipa a II-a a Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Tot pe locul I al podiumului a urcat şi subinspector Belciugan Angelo, la 100 metri liber (până în 35 de ani).
Medalie de argint, la 50 metri liber (peste 35 de ani), a mai obţinut agent şef adjunct Vizireanu Victor, şi locul al VI-lea, la 100 metri liber (peste 35 de ani), agent şef principal Costea Jan.
La finalul concursului, caştigătorii au fost felicitaţi de organizatori şi au primit din partea acestora premii ce au constat în diplome şi medalii.

image
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite