Premieră: Mici, bere și concursuri în Pădurea Lacu Sărat/Vezi aici ce surprize au pregătit organizatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la sfârşitul lui august, în fiecare weekend, petrecerile se vor ține lanț. În premieră pentru Brăila, Primăria şi cei de la Golden Brau vor încinge atmosfera în Pădurea Lacu Sărat. Brăilenii care ies la grătar astăzi și mâine în Lacu Sărat, pot participa la concursuri de pregătit mici și pot savura o bere rece în compania prietenilor.

Distracţia se mută în acest weekend în Pădurea Lacu Sărat. Micii, berea și muzica sunt doar câteva dintre ingredientele unui sfârșit de săptămână în compania celor dragi.

Primăria, împreună cu firma Golden Brau au organizat în premieră pentru brăilenii amatori de grătare tot felul de concursuri în Lacu Sărat, câştigătorii urmând să fie recompensaţi cu produse specifice grătarului, dar şi cu bere.

image

„Am purtat discuţii cu cei de la firmă şi au spus că doresc să amenajeze acolo o formulă de vânzare de bere cu concursuri și cu muzică. De asemenea, și-au exprimat intenția de a face şi acţiuni de ecologizare. Vom vedea cum va fi prima acțiune, în acest weekend", a declarat primarul Aurel Simionescu.

image

Şi cum cel mai important lucru la un grătar este prepararea micului perfect, organizatorii au decis să-i premieze pe brăilenii care vor face cei mai buni mici. Numai că maeştri bucătari trebuie să îşi arate îndemânarea făcând micii cu mâna stângă.

Echipele care se vor alinia săptămânal la start vor încerca să demonstreze că pot face câte 15 mici delicioşi cu mâna stângă. Concursurile de astăzi au loc la orele 11.00, 13.00 şi 15.00. Echipa care prepară cei mai gustoşi mici va fi recompensată, premiile constând în produse destinate grătarului, stropite cu multă bere.

image

Distracție garantată

Şi cum micii merg mână în mână cu berea, cei care vor fi găsiţi la grătare de organizatori cu o bere în mână vor mai primi una gratis, iar cei a căror bere este caldă, pot savura o alta rece, gratis.

image

„În oraş sunt cinci panouri prin care este anunţat evenimentul de la Lacu Sărat. Până la sfârşitul lui august, vom avea astfel de manifestări în fiecare weekend, iar dacă lucrurile merg bine vom extinde acţiunea şi anul viitor în sezonul cald", a precizat Camelia Guşatu, din cadrul Primăriei Brăila.

Brăilenii sunt încântați că vor putea petrece pe cinste la picnic.

image

"Merg la fiecare două săptămâni la grătar în Pădurea Lacu Sărat. Este o idee excelentă şi cred că va prinde. Oricine îşi doreşte să meargă la un grătar din când în când şi să bea o bere. Aşa ar trebui să fie pe tot parcursul sezonului cald, mai ales că altă sursă de distracție acolo nu avem", spune Marian Bitai, 30 ani.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite