Prefecţii din Brăila şi Galaţi caută soluţii pentru construirea unui pod peste Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Asociaţiei Ţărilor dunărene, fiecare localitate trebuie să prezinte un proiect de maxim interes pentru zona respectivă. Brăila şi Galaţiul şi-au dat mâna şi au conchis: cel mai important lucru în zona noastră este realizarea podului peste Dunăre, Brăila de Tulcea

Trecând peste animozităţile dintre Brăila şi Galaţi, am vorbit cu prefectul Galaţiului şi am decis să facem o propunere în cadrul acestei asociaţii pentru realizarea podului peste Dunăre cu un proiect UE", a declarat Dumitru Popa, prefectul Brăilei.

Popa mai spune că, astfel, se va putea face, în sfârşit, ceva fără a mai apela la ajutorul altora. Dumitru Popa a dezvăluit şi faptul că l-a rugat pe prefectul Galaţiului, Cosmin Păun, să meargă la întâlnirea de la Constanţa pentru discuţii ce vizează acest proiect.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, Răzvan Murgeanu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, prezent la Brăila alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Bunea Stancu, declara că lucrurile nu s-au împotmolit, ci se caută „cea mai bună formulă care să vină în avantajul beneficiarului", asta după ce proiectul construcţiei podului s-a aflat pe masa celor două consilii judeţene, dar nu s-a ajuns la un rezultat.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite