Pompierii au lichidat sâmbătă două incendii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au lichidat sâmbătă două incedii
Pompierii au lichidat sâmbătă două incedii

Sâmbătă, Garda 4 de Intervenţie Însurăţei din cadrul ISU Brăila a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu declanşat la o alimentara din localitate. Incendiul s-a produs datorită unui scurtcircuit la instalaţia electrică.

Până la stingerea incendiului, au ars podul din scândură placat cu PAL şi izolaţia din stuf pe o suprafaţă de 20 mp, un radiocasetofon şi un televizor.
Tot sâmbătă, la ora 21.00, Detaşamentul 1 de Pompieri a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu la locuinţa lui Gheorghică C. din municipiul Brăila.

Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost coşul de fum deteriorat în zona podului locuinţei. A ars o porţiune de aproximativ un metru dintr-o grindă şi nu s-au înregistrat victime.

Pompierii îi sfătuiesc pe utilizatorii de mijloace de încălzire că trebuie să respecte în această perioadă câteva reguli minime: coşurile de fum să fie tencuite la exterior în zona podului, asigurându-se izolarea corespunzătoare faţă de elementele combustibile; coşurile vor fi curăţate de funingine cel puţin odată la două luni; înainte de utilizare, sobele şi coşurile de fum se vor verifica şi repara ; materialele combustibile vor fi amplasate la o distanţă de cel puţin un metru faţă de mijloacele de încălzire; evacuarea cenuşii se va face numai în locuri amenajate în acest scop şi numai după ce se vor stinge resturile de jar.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite