Poliţistul care l-a împuşcat pe Sorin Pârvu este cercetat pentru crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de subcomisar Georgian Dragomir, ofiţerul de la Inspectoratul General al Poliţiei care în data de 26 septembrie 2009 l-a împuşcat mortal pe Sorin Pârvu.

Reamintim că în data de 26 septembrie 2009 în urma unei acţiuni a poliţiştilor bucureşteni în care vizat era un criminal deosebit de periculos Giulian Dumtraşcu zis Giuliano, a căzut victimă Sorin Pârvu care a fost împuşcat în cap, fiind confundat cu individul căutat.

După 10 luni de la producerea evenimentului, procurorii au adunat suficiente probe, prin care să-l încrimineze de omor calificat pe poliţistul care a tras.

"Cred că în sfârşit se pune ceva în mişcare. Până acum, aproape am avut certitudinea că se încearcă muşamalizarea cazului.
Chiar dacă procesul va dura, sunt convins că se va face dreptate. Sunt sigur că pe lângă poliţistul care a tras, vor pica şi capetele acelor şefi care au coordonat execrabil întreaga acţiune. Pe fiul meu de la groapă nu-l mai aduce nimeni, dar procesul care se prefigurează trebuie să fie unul care să schimbe ceva în Poliţia Română. Oameni nepregătiţi, emotivi, gata să tragă prosteşte, nu trebuie să mai existe în aceste structuri"
ne-a declarat Ionel Pârvu, tatăl lui Sorin.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite