Gălăţean hoţ prins după "lăbuţe", la Brăila, şi redat puşcăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

În baza cercetărilor efectuate de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale- linia de muncă Patrimoniu, sprijiniţi de colegi de la Poliţia Municipiului Tecuci, l-au identificat la domiciliu şi reţinut pe un tânăr (32 de ani), din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi.

Activitatea infracţională a fost probată în această cauză, înregistrată, iniţial, cu autor necunoscut, şi cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul Criminalistic Brăila, în baza raportului de constatare tehnico-stiintific dactiloscopic.
Poliţiştii au stabilit că în perioada 13- 20 iunie 2011, prin forţarea unei ferestre tip termopan de la una din camere, a pătruns într-un apartament din municipiul Brăila şi a sustras două televizoare LCD, un laptop, o cameră foto digitală şi trei ceasuri de damă, cauzând un prejudiciu total de 10.000 de lei.
Împotriva gălăţeanului s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pe o perioada de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul IPJ Brăila.
Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite