Poliţiştii l-au identificat pe autorul a două tâlhării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La data de 21 aprilie a.c., la orele 16.50, personalul de serviciu de la Poliţia Municipiului a fost sesizat, prin apelul de urgenţă, de G.A. (17 ani), cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 16.30, în timp ce se afla la intersecţia străzii 1 Decembrie cu strada Ştefan cel Mare, un individ necunoscut i-a smuls din mână poşeta în care se aflau suma de 20 de lei, un pix şi o brichetă.

În urma verificărilor efectuate la acea dată s-a stabilit că autorul se afla în faţa interfonului de la scara 1 a unui bloc din zonă şi, în momentul în care partea vătămată s-a întors cu spatele, i-a smuls poşeta, după care a fugit pe strada Ştefan cel Mare către strada Şcolilor.
Prejudiciul a fost estimat la suma de 150 de lei.
De asemenea, la data de 4 mai a.c., la orele 14.50, D.N. (79 de ani), din municipiu, a reclamat la Poliţie, apelând numărul 112, faptul că, în jurul orelor 14.45, în timp ce se deplasa pe strada Comunarzi, a fost deposedată prin smulgere de un lănţişor şi un medalion, ambele din aur, de un tânăr necunoscut.
Din verificări a reieşit că, după comiterea faptei, autorul a fugit pe aceeaşi stradă către strada Simion Bărnuţiu. În zona respectivă, poliţiştii au găsit abandonată o bluză de culoare roz cu care tănârul a fost îmbrăcat în momentul comiterii faptei.
Valoarea prejudiciului este de 500 de lei.
Poliţiştii liniei de muncă Violenţă, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, au desfăşurat cercetări şi, pe baza semnalmentelor autorului reţinute de părţile vătămate, au stabilit că acesta se numeşte T.D. (17 ani), din Brăila, în prezent arestat preventiv pentru săvârşirea unei alte infracţiuni de tâlhărie.
Faţă de acesta, în baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a confirmat începerea urmăririi penale, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a învinuitului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite