Poliţiştii încearcă să afle numele bărbatului în vârstă de aproximativ 60 de ani care a decedat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul care a fost găsit căzut pe stradă a murit în spital. Bărbatul nu avea asupra sa niciun act de identitate. Poliţiştii trebuie să afle acum identitatea bărbatului.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit căzut pe stradă, la intersecţia străzilor Chişinău cu Şoseaua Buzăului. Omul a fost dus imediat la spital pentru îngrijiri medicale, dar în ciuda eforturilor medicilor viaţa sa nu a mai putut fi salvată. Decesul său a fost adus la cunoştinţă poliţiştilor de către angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila care au acum misiunea de a identifica trupul neînsufleţit.

Medicii au găsit asupra bărbatului un ceas marca „Q & Q Quartz", două chei, un pix şi şase lei.

Omul era îmbrăcat cu pantaloni din stofă, de culoare gri-verde, prevăzuţi cu o curea maron, cămaşă de culoare maron, pulover gri, cu dungi negre, hanorac maron cu buzunare aplicate la partea superioară şi inferioară, încălţat cu pantofi maron mărimea 43, şi avea pe cap şapcă din stofă gri.

„În cauză s-a întocmit dosar penal şi cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei decesului şi identităţii cadavrului", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite